ukenru
poyizd-pasazhirku-yakogo-pereviryali-na-koronavirus-povernuvsya-z-rf-v-ukrayinu-i-proyshov-sanobrobku

Поїзд, пасажирку якого перевіряли на коронавірус, повернувся з РФ в Україну і пройшов санобробку

 • 15177 переглядiв

КИЇВ. 22 лютого. УНН. Поїзд, вагон з якого напередодні залишали на карантин в Росії через громадянку Китаю з високою температурою, пройшов профілактичну санітарну обробку на території України. Про це повідомляє пресслужба Міністерства інфраструктури України, передає УНН.

"Станом на сьогодні поїзд повним складом прибув на вокзал Київ-Пасажирський включно з 11 вагоном, яким подорожувала китаянка і який був відчіплений на станції Брянськ-Орловський до проведення медичного огляду та необхідних тестів. Незважаючи на те, що тести на коронавірус були негативними і той факт, що поїзд пройшов санітарну обробку на території РФ, Укрзалізниця... провела додаткову профілактичну обробку СЕС усіх вагонів поїзда", - повідомили у міністерстві.

Також зазначається, що наразі триває повна заміна знімного інветаря і спальних комплектів - матраців, подушок тощо.

Нагадаємо, усі пасажири з вагону поїзда "Київ-Москва", який залишили на карантин через громадянку Китаю з високою температурою, в тому числі й громадян України, здорові.

Як повідомляв УНН, раніше 21 лютого з’явилась інформація про те, що пасажирку із симптомами респіраторного захворювання виявлено під час проходження митно-прикордонного контролю на залізничній станції Суземка (РФ). З метою виключення підозри на коронавірус, вагон поїзда, у якому подорожувала китаянка, було відчеплено на станції Брянськ.

Українські Національні Новини

Суспільство