povtoriv-stari-strashilki-ta-obitsyanki-tsentr-strategichnikh-komunikatsiy-pro-vistup-putina

Повторив старі страшилки та обіцянки: Центр стратегічних комунікацій про виступ путіна

 • 437792 переглядiв

КИЇВ. 21 лютого. УНН. Російський диктатор володимир путін під час свого виступу перед Федеральними зборами рф вчергове повторив старі страшилки та обіцянки. Він намагався приспати пильність казковими проектами і страшилками про агресивний захід. Про це повідомляє УНН з посиланням на Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки.

Цитата

«21 лютого путін виступив перед Федеральними зборами рф й вчергове повторив старі страшилки та обіцянки. На жодне питання, яке турбує суспільство, відповіді президент країни-терориста не дав, а навпаки намагався приспати пильність казковими проектами і страшилками про агресивний захід», - йдеться в повідомленні.

У Центрі стратегічних комунікацій повідомили, що єдиним знаковим моментом стала заява про призупинення участі рф у Договорі про стратегічні наступальні озброєння, умови якого москва і так порушувала. російський диктатор вдався до традиційних погроз ядерною зброєю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: путін під час своєї промови процитував одного з нацистських лідерів

Також Центр стратегічних комунікацій пояснив, що:
• путін, як і всі агресори, оголосив свій напад на Україну превентивним.
• Заяви путіна про «проривні успіхи в економіці» присутні чиновники зустріли з химерними гримасами на обличчях.
• путін пообіцяв, що росія в усьому впорається без Заходу – однак їй вже не вибратися з положення сировинного придатку розвинених економік.

«Справді цікавою промовою путіна може бути тільки виголошена з лави підсудних Спеціального міжнародного трибуналу», - зазначається в повідомленні.

Доповнення

Радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк заявляв, що російський диктатор володимир путін публічно продемонстрував свою неактуальність та розгубленість.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Прем'єр Італії прибула до Києва

     • 528340 переглядiв

    Загарбники обстріляли Купʼянськ, є поранений - ОВА

     • 334761 переглядiв

    Окупанти вдарили по Очакову, є поранений - поліція

     • 367617 переглядiв