povodivsya-agresivno-i-napav-na-politseyskogo-u-kiyevi-zatrimali-vodiya-bmw

Поводився агресивно і напав на поліцейського: у Києві затримали водія BMW

 • 992459 переглядiв

КИЇВ. 19 лютого. УНН. У Києві працівники патрульної поліції зупинили водія за порушення правил дорожнього руху. При спілкуванні з правоохоронцями чоловік агресивно себе поводив та скоїв напад на поліцейського. Наступні п’ять років він може провести за ґратами, передає УНН із посиланням на ГУ НП у Києві.

Деталі

За даними правоохоронців, учора, близько 12 години на вулиці Академіка Заболотного працівники патрульної поліції міста Києва за порушення правил дорожнього руху зупинили автомобіль «BMW» під керуванням 35-річного місцевого мешканця.

Під час спілкування з поліцейськими чоловік поводив себе зухвало та агресивно, а далі штовхнув і вдарив поліцейського. На місце події одразу прибула слідчо-оперативна група Голосіївського управління поліції. Порушника поліцейські затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За процесуального керівництва Голосіївської окружної прокуратури міста Києва слідчі територіального управління поліції повідомили чоловіку про підозру за ч. 2 ст. 342 Кримінального кодексу України – опір працівникові правоохоронного органу та ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України- умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу побоїв у зв'язку із виконанням цим працівником службових обов'язків. Фігуранту загрожує до п‘яти років ув‘язнення.

Невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Досудове розслідування триває.

Додамо

Окрім офіційної інформації у мережі вже поширюють інші подробиці затримання водія. Як відзначають користувачі, водій, ймовірно, є блогером і вирішив спровокувати правоохоронців заради хайпу.

Повідомляють, що чоловік з дівчиною у салоні їхали 160 км/год, під час зупинки водій почав хамити і загрожувати поліцейським, а потім узявся в бійку.

Скориставшись ситуацією, горе-блогери виклали обрізане відео в соцмережі і заявили, що патрульні "побили дівчину, а чоловіка посадили ні за що". 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі