povnistyu-pid-ukrayinskim-praporom-gumenyuk-nazvala-zvilneni-naseleni-punkti-na-khersonschini

"Повністю під українським прапором": на півдні ЗСУ звільнили приблизно 500 кв. км території

 • 241732 переглядiв

КИЇВ. 12 вересня. УНН. На Херсонщині за останні два тижні ЗСУ повністю звільнили від російських окупантів Високопілля, Нововознесенське, Білогірку, Сухий Ставок і Миролюбівку. Про це на брифінгу повідомила начальниця об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталя Гуменюк, передає УНН.

Цитата

"Протягом останніх двох тижнів ми просунулися на різних ділянках від чотирьох до кілька десятків кілометрів і маємо звільнені площі близько 500 кв. км. Можемо проголосити, що населені пункти Херсонщини Високопілля, Нововознесенське, Білогірка, Сухий Ставок і Миролюбівка вже звільнені і повністю під українським прапором. Територія защищена і тривають додаткові заходи", – повідомила Гуменюк.

Вона додала, що ворог продовжує обстрілювати ці території, тому є небезпека для місцевих жителів. Також під час виходу з населених пунктів окупанти замінували територію.

Нагадаємо

Оперативне командування "Південь" повідомило, що не маючи успіхів на суходолі, 11 вересня ворог здійснив 19 авіаційних ударів вздовж лінії зіткнення. Водночас українська авіація завдала три удари, а ракетно-артилерійські підрозділи виконали 270 вогневих завдань.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Ворожий удар по Харкову: є загиблий та поранений

     • 121240 переглядiв

    Окупанти вдарили по Харкову – голова ОВА

     • 903310 переглядiв