ukenru
povistka-dlya-poroshenka-advokat-sprostovuye-yiyi-vruchennya-druzhini-nardepa

Повістка для Порошенка: адвокат спростовує її вручення дружині нардепа

 • 16289 переглядiв

КИЇВ. 26 травня. УНН. Інформація поширена Державним бюро розслідування про вручення дружині п’ятого президента України Перта Порошенка Марині біля музею Гончара повістки про виклик її чоловіка на допит не відповідає дійсності. Про це повідомив адвокат Порошенка Ігор Головань на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

“... розпускають чутки про вручення повістки дружині Петра Порошенка. Працівники ДБР втекли одразу як тільки їх попросили не помахати посвідченнями, а показати належним чином. Камер було багато, кожен може пересвідчитися. Ніхто нічого нікому не вручав”, — написав адвокат.

Зазначимо у ЗМІ повідомлялося, що ДБР приїхали у сьогодні до музею Гончара, де нібито вручили повістку дружині Петра Порошенка Марині про повторний виклик на допит.

У той же час у пресслужбі Європейської солідарності, "спецпризначенці ДБР увірвались штурмом у приміщення Музею Івана Гончара, зламавши двері".

У пресслужбі політсили також наводять слова директора музею Петра Гончара, що "невідомі зі зброєю без рішення суду зламали двері та увійшли у приміщення, блокували його та співробітників у приміщеннях музею і не дозволяли користуватись телефоном".

Проте у ДБР наразі коментарів щодо подій у будівлі музею не надають.

Нагадаємо, п’ятий президент України, народний депутат Петро Порошенко не з’явився на допит як свідок 26 травня у справі щодо контрабанди через кордон України колекції із 43 картин всесвітньо відомих художників до Державного бюро розслідувань.

Українські Національні Новини

Політика