povernennya-ukrayinskogo-prapora-u-misto-liman-neminuche-zelenskiy

Повернення українського прапора у місто Лиман неминуче - Зеленський

 • 234333 переглядiв

КИЇВ. 10 вересня. УНН. Президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні наголосив, що Україна завжди повертається на окуповані ворогом землі і ми це добре демонструємо, передає УНН.



Цитата

"Насамперед я хочу сьогодні привітати два наших міста, прекрасних, міцних міста, з їхнім днем – Лиман і Дніпро. Лиман Донецької області ще чекає на наш прапор, і це неминуче – Україна завжди повертається. Ми це добре демонструємо. Вся Донеччина буде вільною, буде знову в безпеці й щасливою, як це й має бути в Україні, має бути всюди на нашій землі", - сказав він.

Зеленський додав, що Збройні Сили України та всі, хто захищає нашу державу, Сили спеціальних операцій, наша розвідка, спецслужби, Нацгвардія, поліція повернуть мир кожному куточку нашої держави, куди росія принесла тільки горе й страждання.

"Мир буде, мир іде разом з українським прапором, разом із нашими оборонцями. Дорогі дніпряни! Ваше місто і з 2014 року, і з 24 лютого зробило для української оборони стільки, що історія нашої перемоги – це водночас і історія Дніпра, це абсолютно заслужено. Здоров’я й життя тисяч українських воїнів врятовано в Дніпрі. Сотні тисяч українців отримали прихисток і допомогу в Дніпрі за роки війни. Фронт завжди відчував і відчуває підтримку дніпрян. Я дякую вам всім за це! І бажаю вам усім, як і всім українцям, одного – якнайшвидшої перемоги", - наголосив президент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від початку вересня вже звільнено близько 2 тисяч кілометрів нашої території - Зеленський

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Обстріл Харкова триває: є "приліт" у приватний будинок

     • 165278 переглядiв