potribna-zhorstka-tsinova-stelya-dlya-eksportu-nafti-y-gazu-z-rf-zelenskiy-na-zasidanni-g7

Потрібна жорстка цінова стеля для експорту нафти й газу з рф: Зеленський на засіданні G7

 • 119029 переглядiв

Цитата

"На рівні всієї "Групи семи" й усього нашого демократичного світу маємо відповідати симетрично: коли росія атакує енергетичний сектор і енергетичну стабільність наших країн, треба заблокувати санкціями її енергетичний сектор, зламати стабільність російських доходів від торгівлі нафтою та газом. Потрібна жорстка цінова стеля для експорту нафти й газу з росії – нуль прибутку для держави-терориста", – сказав Зеленський.

Деталі

Президент переконаний, що саме такі кроки можуть наблизити мир – вони спонукають державу-терориста задуматися про мир і невигідність війни.

"Треба визнати й очевидний факт: із цим керівником росії, який не має майбутнього, не може бути й діалогу. Розмови можуть бути або з іншим керівником росії, який визнаватиме Статут ООН, базові принципи людяності і територіальну цілісність України, або в іншій конфігурації, щоб ключовий терорист не мав можливості завдяки терору впливати на ключові рішення. Зараз одна людина блокує мир – і ця людина у москві", – зазначив Зеленський.

Нагадаємо

Європейський Союз розпочав роботу над дев'ятим пакетом санкцій проти росії через її повномасштабне вторгнення в Україну.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    НАТО проведе планові "ядерні" навчання на тлі загроз путіна

     • 239622 переглядiв

    путін зазнає невдачі в Україні, — Столтенберг

     • 147501 переглядiв

    У Києві не планують будувати зупинки-укриття – КМДА

     • 297357 переглядiв

    У Німеччині готуються до нового потоку українських біженців

     • 385412 переглядiв