ukenru
posolstvo-ukrayini-v-azerbaydzhani-zasudilo-obstril-mista-gyandzha

Посольство України в Азербайджані засудило обстріл міста Гянджа

 • 19551 переглядiв

КИЇВ. 17 жовтня. УНН. Посольство України в Азербайджанській Республіці рішуче засуджує черговий обстріл азербайджанського міста Гянджа, внаслідок чого загинули і були поранені мирні жителі та зруйновані їхні оселі. Про це йдеться у заяві посольства, яка поширена на офіційній сторінці у Facebook, передає УНН.

"Посольство України в Азербайджанській Республіці рішуче засуджує черговий обстріл азербайджанського міста Гянджа, внаслідок чого загинули і були поранені мирні жителі та зруйновані їхні оселі", - йдеться у заяві.

У посольстві наголосили, що будь-які атаки на цивільні об’єкти та мирне населення не мають виправдання і повинні бути негайно припинені.

"Висловлюємо щирі співчуття сім’ям і близьким загиблих і бажаємо швидкого одужання пораненим", - зазначено у заяві.

Як повідомляв УНН, унаслідок нічного обстрілу другого за населенням міста Азербайджану, Гянджі, загинули 12 цивільних осіб, понад 40 — поранено.

Додамо, що у ніч на 10 жовтня Вірменія і Азербайджан домовилися про тимчасове припинення вогню в зоні конфлікту в самопроголошеній республіці Нагірний Карабах. Згодом країни звинуватили один одного в порушенні перемир’я, проте формально режим тиші триває, незважаючи на бойові дії.

Українські Національні Новини

Політика