ukenru
poshkodzhennya-panno-memorialnogo-kompleksu-v-svalyavi-mogla-sprichiniti-negoda-politsiya

Пошкодження панно меморіального комплексу в Сваляві могла спричинити негода - поліція

 • 11229 переглядiв

КИЇВ. 15 червня. УНН. На Закарпатті поліція перевіряє інформацію про пошкодження панно на території меморіального комплексу у Сваляві. Попередньо правоохоронці встановили, що ушкодження, ймовірно, були спричинені внаслідок несприятливих погодніх умов. Про це УНН повідомляє з посиланням на відділ комунікації поліції Закарпатської області.

"Вчора, 14 червня, в ході моніторингу мережі Інтернет працівники поліції виявили публікацію, в якій йдеться про пошкодження панно на території меморіального комплексу в місті Свалява. Дану подію було зареєстровано та розпочато перевірку. На місце події направлено працівників слідчо-оперативної групи, які при огляді попередньо встановили, що вказані ушкодження, ймовірно, були спричинені внаслідок несприятливих погодніх умов", - йдеться у повідомленні.

Наразі перевірка триває. Встановлюються додаткові обставини події.

"У разі підтвердження факту вандалізму працівники поліції докладуть максимум зусиль для встановлення правопорушників та нададуть їх діям правову оцінку", - додали у поліції.

Нагадаємо, на вихідних стало відомо про вандалізм біля Стіни плачу в Свалявському меморіальному парку. Голова МЗС Кулеба зазначив, що "цей акт вандалізму є провокацією, спрямованою на дестабілізацію ситуації на Закарпатті, хтось хоче завадити нам у подоланні суперечок з Угорщиною".

Українські Національні Новини

Суспільство