ukenru
posered-khreschatika-vistavili-na-oglyad-kubki-ligi-chempioniv-uyefa

Посеред Хрещатика виставили на огляд кубки Ліги чемпіонів УЄФА

 • 8490 переглядiв

КИЇВ. 24 травня. УНН. У центрі столиці об 11 годині стартувала церемонія винесення кубків Ліги чемпіонів УЄФА, фінали яких пройдуть у Києві 24 (жіночий) і 26 (чоловічий) травня. Наразі їх виставили на огляд на постаментах, передає УНН.

"Об 11:00 розпочнеться церемонія винесення кубків Ліги чемпіонів УЄФА", - йдеться у повідомленні КМДА

Місяць тому ці трофеї урочисто зустрічали у Києві. Потім кубки вирушили у тур Україною. Трофеї побували в Херсоні, Маріуполі, Дніпрі, Одесі, Харкові та у Львові. У Дніпрі, наприклад, кубки завозили і до госпіталю, де лікуються поранені українські військові. Кияни і гості столиці знову зможуть доторкнутися до легендарних трофеїв та зробити фото на згадку.

У крім того, 24 травня відбудеться відкриття містечка "Фестиваль чемпіонів", яке розташоване на вулиці Хрещатик.

О 12:45 у столиці дадуть старт Чемпіонату рівних. Цей турнір УЄФА традиційно проводить перед фіналом Ліги чемпіонів. У ньому беруть участь команди безпритульних. Турнір відбувається у рамках компанії УЄФА "EqualGame". 

Нагадаємо, в Києві відбудуться найближчі фінальні поєдинки жіночої та чоловічої Ліги чемпіонів, а саме 24 і 26 травня відповідно. У фіналі Ліги чемпіонів 26 травня на НСК "Олімпійський" у Києві зіграють англійський "Ліверпуль" і мадридський "Реал".

Українські Національні Новини

Спорт