ukenru
posekundna-rekonstruktsiya-rozstrilu-nebesnoyi-sotni-zyavilasya-u-merezhi

Посекундна реконструкція розстрілу Небесної сотні з’явилася у мережі

 • 14605 переглядiв

КИЇВ. 20 лютого. УНН. Лабораторія реконструкцій подій Jus Talionis створила відео, синхронізоване із понад 15 тисячами відеофрагментів і більш ніж 4,5 тисяч фотографій, де чітко видно, як були вбиті 45 майданівців під час подій Революції Гідності 20 лютого 2014 року. Про це повідомляє УНН із посиланням Крим.Реалії.

На відео посекундно відтворюються події на Майдані Незалежності та вулиці Інститутській від 08:53 до 11:00 20 лютого 2014 року. В той день коли загинули 45 активістів і двоє правоохоронців. Одночасно можна переглянути події з 16-ти різних ракурсів.

Лабораторія реконструкцій подій Jus Talionis заявила, що всі вбиті мітингувальники були неозброєні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Алеї Героїв Небесної сотні у Києві вшанували пам'ять загиблих під час Революції Гідності

“Встановити цей факт нам дали можливість синхронізація й ретельний аналіз відоматеріалів. На відео можна побачити, що відбувалося на всьому периметрі Майдану Незалежності й на вулиці Інститутській в один і той же час, відтак, відстежити пересування будь-якої попередньо ідентифікованої людини. На відео чітко видно, що жоден із 45-ти вбитих майданівців не мав зброї. Тільки щити, і дехто – палиці”, – йдеться у звіті лабораторії.

Зазначимо, реконструкція розстрілу – це оновлена й доповнена редакція реконструкції “Висота “Жовтневий”, опублікуваної 20 лютого 2015 року.

Українські Національні Новини

Мультимедіа