ukenru
portugaliya-zaboronila-viyizd-z-krayini

Португалія заборонила виїзд з країни

 • 14285 переглядiв

КИЇВ. 28 січня. УНН. Уряд Португалії заявив, що запровадить обмеження для громадян, які бажають поїхати за кордон, оскільки. Як зауважує видання Bloomberg, так влада хоче стримати поширення пандемії коронавірусу, пише УНН.

Міністр внутрішніх справ Едуардо Кабріта сьогодні, 28 січня, в парламенті заявила, що португальцям обмежать вильоти повітряним і наземним транспортом протягом 15 днів.

Наразі в Португалії зафіксували один із найгірших спалахів у світі. І сьогодні Едуардо Кабріта заявила про найбільшу кількість нових підтверджених випадків коронавірусу за день з моменту початку пандемії.

Прем'єр-міністр країни Антоніу Кошта розповів телеканалу TVI, що ситуація настільки погіршилася через те, що влада ослабила обмеження на період Різдва.

Також уряд Португалії вважає, що виною всьому є поширення нового штаму коронавірусу з Британії, для якого характерна висока швидкість зараження.

За даними статистичного сайту Worldometer, в Португалії за час пандемії виявили 685,383 випадки зараження, а 11,608 інфікованих померли. Одужали 493,699 чоловік.

Українські Національні Новини

Новини Світу