ukenru
porsche-na-povniy-shvidkosti-vyikhav-u-politseyske-avto-pid-kiyevom

Porsche на повній швидкості в’їхав у поліцейське авто під Києвом

 • 20098 переглядiв

КИЇВ. 5 січня. УНН. У суботу на автодорозі "Київ-Чоп" водій автомобіля порушив правила дорожнього руху і вчинив ДТП із двома авто, одне з яких належало патрульній поліції Київщини, передає УНН з посиланням на прес-службу правоохоронців.

Так, повідомляється, що екіпаж патрульної поліції прибув на місце дорожньо-транспортної пригоди з постраждалими, що сталася сьогодні на 32 км автодороги "Київ-Чоп".

Виставивши усі передбачені знаки, обгородивши місце ДТП конусами та увімкнувши проблискові маячки синього та червоного кольорів, патрульні надавали допомогу постраждалій.

"Коли поліцейські сіли в службовий автомобіль для написання рапорту, на зустрічну смугу руху на великій швидкості виїхав автомобіль Porsche Cayenne. Водій здійснив лобове зіткнення із службовим автомобілем патрульної поліції та авто Volkswagen Lt 35", - зазначили в поліції.

Як повідомляв УНН, 5 січня на автодорозі "Київ-Чоп" сталася ДТП, у якій загинули два водії, 7-річну дівчинку-пасажирку одного з автомобілів, які потрапили в аварію, доставили до обласної дитячої лікарні у важкому стані.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП