ukenru
poroshenko-zustrivsya-z-babchenkom

Порошенко зустрівся з Бабченком

 • 11145 переглядiв

КИЇВ. 30 травня. УНН. Президент України Петро Порошенко у Києві зустрівся з журналістом Аркадієм Бабченком, передає УНН із посиланням на відео, яке поширив речник Глави держави Святослав Цеголко.

“Переконаний, що по іншому не могло бути. Ми таким чином святкуємо твій третій день народження. Уявляю, що відчували співробітники Служби безпеки України, яких як тільки не обзивали, як тільки не поливали брудом”, — сказав Президент.

Він зазначив, що знав про хід операції, на відміну від усіх працівників власної адміністрації.

Порошенко попросив журналіста привітати дружину, а також подякувати СБУ за професіоналізм.

Нагадаємо, 29 травня стало відомо про скоєний замах на російського журналіста Аркадія Бабченка. Повідомлялось, що він після пострілів у спину помер у кареті “швидкої”.

Слідчі почали кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України за фактом вбивства російського журналіста Аркадія Бабченко.

СК РФ також порушив справу щодо вбивства журналіста Бабченка у Києві. Російські слідчі заявили, що хочуть допомогти Україні в справі про вбивство Бабченка.

На брифінгу 30 травня голова СБУ Василь Грицак повідомив, що Бабченко живий, і розповів деталі спецоперації із запобігання убивства.

Сьогодні мільйони людей святкують третій день народження Аркадія Бабченка як день народження України, день народження усієї нації, яка надзвичайно класно склала іспит на державність pic.twitter.com/9oRbCwkQBC

— Петро Порошенко (@poroshenko) 30 мая 2018 г.

Українські Національні Новини

Політика