ukenru
poroshenko-zayaviv-scho-organizuvav-borotbu-proti-koruptsiyi-ne-zaradi-transhu-mvf

Порошенко заявив, що організував боротьбу проти корупції не заради траншу МВФ

 • 10286 переглядiв

КИЇВ. 26 січня. УНН. Боротьба з корупцією в Україні організована не заради безвізового режиму з ЄС і чергового траншу від Міжнародного валютного фонду. Про це сказав Президент України Петро Порошенко під час виступу на панельній дискусії на Всесвітньому економічному форумі в Давосі, передає кореспондент УНН.

"У нас є абсолютно все, що потрібно, і ми повністю це запровадили. І я організовую боротьбу проти корупції не через безвіз, не через транш МВФ, а тому що боротьба проти корупції є пріоритетом моєї президентської політики", - сказав він, відповідаючи на запитання модератора про можливі ускладнення з безвізовим режимом у зв'язку з питанням запровадження функціонуючих антикорупційних інституцій.

"Якщо говорити про МВФ та Світовий банк, у мене з Крістін Лагард (директор-розпорядник МВФ - ред.) була дуже багатообіцяюча зустріч, і також з представниками Світового банку. Вони дуже задоволені результатами реформ, які ми провели, і ми погодились, що з політичної точки зору все чітко і зрозуміло – у нас є політична воля, вже прийнято рішення, з політичної точки зору обговорення того, як запровадити рекомендації і поради Венеційської комісії (щодо Антикорупційного суду - ред.) – це питання для експертів у законодавстві, і ми сподіваємось досягти тут результатів якомога швидше", - зазначив Президент.

Нагадаємо, у БПП відреагували на зауваження до законопроекту про Антикорупційний суд.

Українські Національні Новини

Політика