ukenru
poroshenko-ta-ryutte-obgovorili-pitannya-schodo-pokarannya-vinnikh-u-zbitti-mh17

Порошенко та Рютте обговорили питання щодо покарання винних у збитті MH17

 • 10452 переглядiв

КИЇВ. 25 січня. УНН. Президент України Петро Порошенко та Прем’єр-міністр Нідерландів Марк Рютте обговорили у Давосі питання щодо координації зусиль для покарання винних у збитті MH17. Про це написав на своїй сторінці у Facebook Петро Порошенко, передає УНН.

“Під час розмови з Марком Рютте також скоординували зусилля щодо покарання винних у збитті „Боїнга“ MH17”, — написав Глава держави.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Доповідь розвідки Британії: Росія відповідальна за збиття МН-17

Президент зазначив, що вдячний Прем’єр-міністру Нідерландів за політичну солідарність та практичну допомогу Україні у протидії російській агресії.

“І надалі розраховую на підтримку Нідерландами політики санкцій щодо Росії до повного відновлення суверенітету і територіальної цілісності України та сподіваюсь на тісне співробітництво в ООН”, — додав він.

Нагадаємо, влітку 2017 року міжнародна експертно-журналістська розслідувальна група Bellingcat опублікувала доповідь, в якій узагальнюються усі основі дані з відкритих джерел, які, за даними дослідників, свідчать про збиття малайзійського літака Boeing 777 рейсу MH17 на Донбасі.

Зазначимо, літак компанії Malaysia Airlines рейсу MH17 було збито на сході України 17 липня 2014 року. В авіакатастрофі загинули усі 298 людей, які перебували на борту.

Українські Національні Новини

Політика