ukenru
poroshenko-rozpoviv-yak-borotimetsya-iz-druzyami-koruptsionerami

Порошенко розповів, як боротиметься із друзями-корупціонерами

 • 6864 переглядiв

КИЇВ. 19 квітня. УНН. За принципами демократичної держави, викритий на корупції чиновник після відповідного рішення має сісти у в’язницю. Про це заявив Президент України Петро Порошенко під час передвиборчих дебатів на "Олімпійському", передає кореспондент УНН.

"Я – не кат і я не суддя. Президент створює умови для справедливого судочинства, для створення слідчих органів, для чесного і неупередженого розслідування… Можу окремо наголосити, жоден з моїх друзів не буде мати жодного відношення до корупції, бо як тільки буде обґрунтована підозра, він перестане бути моїм другом і, якщо винен, буде сидіти у в’язниці. Такі принципи демократичної держави", - зазначив голова держави, відповідаючи на запитання, чи буде він рубати руки корупціонерам.

При цьому він додав, що партнер кандидата в президенти Володимира Зеленського олігарх Ігор Коломойський обікрав усіх українців за рахунок розкрадання коштів "Укрнафти", ПриватБанку тощо.

"А як ви йому руку тиснете?" - наголосив Порошенко.

Нагадаємо, чинний Голова держави і кандидат у президенти України Петро Порошенко перейшов на сцену до опонента по передвиборчих дебатах Володимира Зеленського.

Українські Національні Новини

Політика