ukenru
poroshenko-rozglyadav-svoye-prezidentstvo-yak-biznes-model-vereschuk

Порошенко розглядав своє президентство як бізнес-модель - Верещук

 • 13666 переглядiв

КИЇВ. 19 жовтня. УНН. П'ятий президент України Петро Порошенко розглядав своє президентство як бізнес-модель. Про це в інтерв'ю Дмитру Гордону розповіла народний депутат, кандидат у мери Києва Ірина Верещук, передає УНН.

"Він (Порошенко - ред.), на жаль, розглядав своє місце як бізнес-концепт. Ні Леонід Макарович (Кравчук - ред.), ні Леонід Данилович (Кучма - ред.), ні Віктор Андрійович (Ющенко - ред.) - не розглядали своє становище і статус, як бізнес-модель. Він (Порошенко - ред.) підходив до всього по-бізнесовому: як він умів, так і підходив. Хоча здавалося, він все життя був "при": то він за спиною у Леоніда Даниловича, то у Віктора Андрійовича (допомагає там), то у Віктора Федоровича добре працював міністром. І ось, здавалося б, ось ти вже сформований мільйонер, мультимільйонер, мільярдер, чого тобі ще не вистачає?", - каже Верещук.

На попередніх виборах Порошенко зазнав фіаско, продовжила нардеп. До цього він п'ять років будував свою президентську бізнес-модель "на крові", додала вона.

"Я вважаю, що для нього це життєве фіаско. Він не зміг стати президентом, тому що поглянь: Леонід Данилович - важкі часи, Віктор Андрійович теж - Майдан, але крові не було. Тузла, Крим, Мєшков (Юрій Мєшков, перший і єдиний так званий "президент Республіки Крим, включаючи Севастополь", - ред.) - все було, але крові такої не було. І у 2014 році, коли все сталося, здавалося б - ти просто не маєш права, бо це все кров людей. Для мене це дуже страшно... І людина, не моргнувши оком, почала будувати свою бізнес-модель", - говорить Верещук.

Нагадаємо, раніше Ірина Верещук сказала, що вважає Віталія Кличка і його партію "уламком політичного режиму Порошенка", тому як вони "разом йшли до влади і разом ділили посади".

Українські Національні Новини

Політика