ukenru
poroshenko-priyshov-na-dopit-u-dbr-2

Порошенко прийшов на допит у ДБР

 • 22160 переглядiв

КИЇВ. 10 червня. УНН. П’ятий президент України Петро Порошенко прибув на допит до Державного бюро розслідувань, як свідок у кримінальному провадженні щодо прихованого переміщення через кордон України колекції з 43 картин всесвітньо відомих художників, передає кореспондент УНН.

Порошенко заявив, що вважає, що ДБР має вибачитися та закрити справу щодо прихованого переміщення через кордон України колекції з 43 картин всесвітньо відомих художників.

"Я твердо переконаний, що вони зараз повинні сказати: вибачте, Петро Олексійович, ми закриваємо цю справу, ми приносимо вам вибачення..", - сказав Порошенко.

Також під ДБР зібралися люди в підтримку Порошенка, вони принесли безліч мольбертів, на які поставили картини з карикатурами на Зеленського, Коломойського та Венедіктову.

Водночас, пресслужба ДБР розпочала текстову онлайн-трансляцію щодо подій, повязаних з допитом Порошенка. "11:05 Порошенко П.О. разом з адвокатами прийшов на допит до Державного бюро розслідувань", - вказали у бюро.

Як повідомлялося, столичний суд надав дозвіл на примусовий привід п'ятого президента України, народного депутата Петра Порошенка до Державного бюро розслідувань на 10 червня для допиту як свідка у кримінальному провадженні щодо прихованого переміщення через кордон України колекції з 43 картин всесвітньо відомих художників.

Нагадаємо, 26 травня Порошенко не прибув на допит до ДБР. Натомість у той день у музеї Гончара Порошенко влаштував виставку картин. Туди навідалися з ДБР. У бюро вказували, що "з метою вручення повідомлення про виклик на допит" Порошенкові та "проведення слідчих дій".

Українські Національні Новини

Політика