ukenru
poroshenko-priyde-na-debati-19-kvitnya-na-suspilne

Порошенко прийде на дебати 19 квітня на "Суспільне"

 • 33421 переглядiв

КИЇВ. 8 квітня. УНН. Кандидат в президенти та діючий голова держави Петро Порошенко прийде на дебати 19 квітня на "Суспільне". Про це під час брифінгу повідомив речник передвиборчого штабу Порошенка Олег Медведєв, передає УНН.

"Порошенко прийде на дебати 19 квітня, тому що того вимагає закон. У законі не написано приходити на стадіон, норма закону передбачає участь у дебатах на Суспільному телебаченні, а закон є пріоритетом", - зазначив Медведєв.

Він додав, що Порошенко зможе прийти 19 квітня і на НСК "Олімпійський", але тільки в той час, коли буде вільний від виконання обов’язків, які на нього як на кандидата в президенти покладає закон, а саме – проведення дебатів на "Суспільному".

За словами Медведєва, дебати на "Олімпійському" можуть бути тільки тоді, якщо інший кандидат у президенти Володимир Зеленський прийде на дебати 14 квітня.

"Запрошення Порошенка залишається в силі, і ми вважаємо, що Зеленський повинен прийти на дебати 14 квітня. При цьому, ми не відмовляємося і від дебатів 19 квітня", - додав Медведєв.

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко заявив, що чекає Володимира Зеленського на дебати 14 квітня на стадіоні НСК "Олімпійський". 

Кандидат у президенти України Володимир Зеленський заявив, що піде на дебати 19 квітня

Українські Національні Новини

Політика