ukenru
poroshenko-privitav-z-dnem-mista-okupovaniy-lugansk

Порошенко привітав з днем міста окупований Луганськ

 • 12836 переглядiв

КИЇВ. 8 вересня. УНН. Президент України Петро Порошенко привітав з днем міста низку українських міст і окупований Луганськ, пообіцявши докласти всіх зусиль для його визволення з-під окупації. Про це Порошенко заявив сьогодні, виступаючи перед жителями Вінниці, яка також святкує день міста, передає УНН.

"Я хочу звідси – з Вінниці, привітати інші міста України, які святкують сьогодні свій день міста! Ми вітаємо тебе, Дніпро! Ми вітаємо тебе, Миколаїв! Ми вітаємо тебе, Луцьк! Ми вітаємо тебе, Житомир і ще багато міст!" - сказав Порошенко.

Але, підкреслив він, "окремо хочу привітати Луганськ, який знаходиться зараз на окупованій території, і я хочу сказати, що ми зробимо все можливе - і нехай нас почують луганчани, - щоб повернути святкування Дня українського міста Луганськ разом з українським суверенітетом і разом з українським прапором!".

Нагадаємо, українська влада готується до 30 вересня офіційно повідомити Росію про небажання пролонгувати Договір про дружбу, співробітництво і партнерство між Україною і РФ.

Українські Національні Новини

Політика