ukenru
poroshenko-poyide-z-vizitom-u-avstriyu-vidvidaye-videnskiy-bal

Порошенко поїде з візитом у Австрію, відвідає Віденський бал

 • 26534 переглядiв

КИЇВ. 28 січня. УНН. Президент України Петро Порошенко 8 лютого 2018 року на запрошення Федерального президента Австрії Александера Ван дер Беллена здійснить робочий візит до Австрії, передає УНН з посиланням на прес-службу Президента.

Повідомляють, що в ході візиту відбудуться двосторонні переговори Глави Української держави з Федеральним президентом Александером Ван дер Белленом та новопризначеним Федеральним канцлером Себастіаном Курцом.

"Під час зустрічей будуть обговорені питання подальшого поглиблення політичного діалогу на найвищому рівні, торговельно-економічного та інвестиційного співробітництва між двома державами, розвиток ситуації на Донбасі та зміцнення санкційної політики ЄС з метою підтримки міжнародних зусиль з відновлення територіальної цілісності та суверенітету України," - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко розповів про переговори в Давосі щодо Антикорупційного суду

Також у рамках програми перебування заплановане також спільне відвідання Главами держав Віденського оперного балу, на який Президента України запрошено як особистого почесного гостя Президента Австрії.

Віденський оперний бал – щорічний державний захід, в якому бере участь керівництво країни. Президент Австрії має привілей запросити на цей захід Главу однієї з держав як особистого гостя.

Українські Національні Новини

Політика