ukenru
poroshenko-poyasniv-sviy-progrash-zelenskomu-u-pershomu-turi

Порошенко пояснив свій програш Зеленському у першому турі

 • 12491 переглядiв

КИЇВ. 12 квітня. УНН. Результат кандидата в президенти України Володимира Зеленського на виборах 31 березня є вибором українського народу, а для перемоги у другому турі обидва кандидати мають боротися за голоси виборців. Про це заявив Президент України Петро Порошенко під час спільного брифінгу із німецьким канцлером Ангелою Меркель в Берліні, передає кореспондент УНН.

"Це є вибір українського народу, який треба шанувати, а те, що у нас несистемні політики отримують певні результати, це приклади і деяких європейських країн. Треба боротися за голоси виборців", -зазначив Порошенко, відповідаючи на питання журналістів, як він пояснить свій програш Зеленському в першому турі президентських виборів.

За його словами, кандидати в президенти мають представити свої програми і прийти на дебати для того, щоб українців "не купували кота в мішку", а голосували за реального кандидата, а не "віртуального".

При цьому він додав, що за результатами першого туру президентських виборів є переможцем нарівні з Володимиром Зеленським.

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко та кандидат на посаду президента України Володимир Зеленський поспілкувалися у прямому ефірі.

Українські Національні Новини

Політика