ukenru
poroshenko-poklikav-ukrayintsiv-7-sichnya-pomolitis-na-sofiyskomu-maydani

Порошенко покликав українців 7 січня помолитись на Софійському майдані

 • 7707 переглядiв

КИЇВ. 6 січня. УНН. Президент України Петро Порошенко закликав українців зібратись 7 січня о 10 ранку на Софійському майдані аби спільно помолитись Господу Богу за те, що відродив та утвердив Єдину Помісну Православну Церкву України. Про це він написав на своїй сторінці у Twitter, передає УНН.

"Закликаю всіх небайдужих українців зібратись 7 січня о 10 ранку на Софійському майдані аби спільно помолитись Господу Богу за те, що відродив та утвердив Єдину Помісну Православну Церкву України. Нас об'єднує Бог та Україна!" - написав Порошенко.

Президент додав, що завтра у величне свято Різдва Христового Предстоятель Православної Церкви України Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Епіфаній звершить Божественну літургію – історичну та знакову для всієї України.

"Разом з усіма вірянами я також візьму участь у літургії", - додав він.

Нагадаємо, у Києві 7 січня, на Різдво, в соборі Святої Софії перебуватиме Томос. Після святкової літургії Томос буде перенесено для загального огляду в трапезний храм Софії Київської (Мала Софія), де кожний бажаючий зможе його побачити в будь-який день з 8-ої години ранку до 18.00 години вечора.

Українські Національні Новини

Політика