ukenru
poroshenko-pidpisav-ukaz-schodo-zasnuvannya-emblemi-simvola-i-prapora-sil-spetsoperatsiy

Порошенко підписав указ щодо заснування емблеми, символа і прапора Сил спецоперацій

 • 12624 переглядiв

КИЇВ. 17 січня. УНН. Порошенко підписав указ щодо заснування емблеми, символа і прапора Сил спецоперацій. Про це заявив Президент України Петро Порошенко, передає УНН.  

"Днями підписав указ щодо заснування емблеми і прапору Сил спеціальних операцій Збройних сил України та штандарта Командувача. Відтепер їхнім девізом стануть слова київського князя Святослава Хороброго: "Іду на ви!", які ще більше тисячі років тому наводили жах на ворогів. Спецпризначенці були, є і будуть елітою ЗСУ. Їхні обличчя завжди за кадром. Але увесь український народ знає, що воїни нового формату добре підготовлені, загартовані, екіпіровані. Майстерно роблять свою роботу, на практиці реалізуючи власне ж кредо переваги якості над кількістю. Радий можливості у Бердичеві сьогодні особисто подякувати нашим військовослужбовцям Сил спеціальних операцій ЗСУ за захист України", - сказав він. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від початку дня бойовики тричі обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі

Президент також подякував партнерам з країн-членів НАТО за допомогу у розвитку спроможностей Сил спеціальних операцій. Завдяки залученню професійних інструкторів із США, Польщі, Литви, Естонії, Латвії кваліфіковану підготовку пройшли українські інструктори.

Раніше Порошенко повідомив, що за час бойових дій на Донбасі загинули 70 бійців Сил спеціальних операцій

Українські Національні Новини

Політика