ukenru
poroshenko-pershim-z-inozemnikh-lideriv-zustrinetsya-v-ispaniyi-z-novim-premyerom

Порошенко першим з іноземних лідерів зустрінеться в Іспанії з новим прем'єром

 • 10818 переглядiв

КИЇВ. 2 червня. УНН. Президент України Петро Порошенко вперше за останні 22 роки здійснить офіційний візит до Королівства Іспанія і стане першим іноземним лідером, який відвідає країну з моменту призначення нового прем'єра. Про це повідомляє прес-служба АП, передає УНН.

Візит триватиме з 2 по 4 червня. Президент України зустрінеться з королем Іспанії Феліпе VI, новопризначеним прем’єр-міністром Педро Санчесом, головою Конгресу депутатів Аною Марією Пастор та представниками ділових кіл Іспанії.

Під час візиту П.Порошенко разом з української громадою Іспанії візьме участь у молитві за мир в Україні, яка відбудеться в Кафедральному соборі Альмудена м.Мадрид.

У рамках програми перебування також заплановано відвідання регіону Галісія, де відбудеться зустріч з головою уряду Галісії Альберто Нуньєсом Фейхоо.

Зазначається, що візит Президента України стане першим візитом іноземного лідера з моменту призначення нового прем’єр-міністра Іспанії Педро Санчеса. Це перший за останні 22 роки офіційний візит Президента України до Іспанії.

Як повідомляв УНН, 2 червня голова Іспанської соціалістичної робочої партії Педро Санчес склав присягу як новопризначений прем'єр-міністр Іспанії.

Українські Національні Новини

Політика