ukenru
poroshenko-ne-polishaye-sprob-viyikhati-za-kordon-napisav-zelenskomu

Порошенко не полишає спроб виїхати за кордон: написав Зеленському

 • 223154 переглядiв

КИЇВ. 30 травня. УНН. П'ятий президент України, нині народний депутат Петро Порошенко звернувся з відкритим листом до Глави держави Володимира Зеленського та висловив сподівання, що йому не перешкоджатимуть у виїзді до Роттердама. Лист оприлюднив у соцмережах, пише УНН.

Цитата

"Шановний пане Президенте! Звертаюся до Вас, прямуючи з Києва на Конгрес та Саміт Європейської народної партії — найвпливовішої політичної родини в Європі, членами якої є керівництво структур ЄС та багатьох держав-членів", - йдеться у листі Порошенка.

З його слів, він має відповідне офіційне запрошення від президента Європейської народної партії. Є, з його слів, і оформлене відрядження, підписане головою Верховної Ради України.

"Після того, як абсолютно незаконно було зірвано мою поїздку у складі офіційної парламентської делегації на Парламентську асамблею НАТО, де я мав намір відстоювати надання Україні ПДЧ на саміті Альянсу цього року, сподіваюся, що висновки зроблено і ніхто вже не перешкоджатиме моєму виїзду до Роттердама", - зазначив Порошенко.

Доповнення

Порошенка з кінця минулого тижня уже двічі не випустили за кордон.

Українські Національні Новини

Політика