ukenru
poroshenka-zaklikali-pozbaviti-vitaliya-kozlovskogo-zvannya-zasluzheniy-artist-ukrayini

Порошенка закликали позбавити Віталія Козловського звання "Заслужений артист України"

 • 12493 переглядiв

КИЇВ. 15 травня. УНН. Депутати Львівської обласної ради звернулися до Президента України з вимогою позбавити українського співака Віталія Козловського почесного звання "Заслужений артист України". Про це повідомляє прес-служба ВО "Свобода", передає УНН.

"15 травня 2018 року на сесії Львівської обласної ради з ініціативи свободівців ухвалене звернення до Президента України про позбавлення звання "Заслужений артист України" Віталія Козловського. Депутати також вимагають позбавити звань інших народних та заслужених артистів, які у період російсько-української війни гастролюють в РФ або в інший спосіб підтримують зв'язки з країною-агресором", – йдеться в повідомленні.

Артист виступив на концерті у Москві 9 травня 2018 року.

"Вважаємо це не лише величезною ганьбою та запроданством, але й наругою над пам'яттю тих загиблих воїнів, які віддали своє життя за територіальну цілісність держави у російсько-українській війні, що й досі триває на сході", – зазначено у зверненні.

Нагадаємо, прикордонники не пропустили в Україну артистку з Росії Світлану Сурганову через відвідування окупованого Криму. 

Українські Національні Новини

Політика