ukenru
populyarnist-v-putina-u-ssha-zrosla-opituvannya

Популярність В.Путіна у США зросла - опитування

 • 10420 переглядiв

КИЇВ. 22 лютого. УНН. Популярність російського президента Володимира Путіна зросла серед американців після приходу до влади президента США Дональда Трампа. Про це свідчать результати опитування, проведеного Інститутом Gallup, повідомляє УНН із посиланням на 9 канал.

За даними дослідників, рейтинг В.Путіна досяг у США максимуму з 2003 року.

Повідомляється, що позитивно до російського президента ставляться 22% американців (у 2015 році – 13%), негативно – 72% опитаних. Найбільшу "групу підтримки" В.Путіна у США становлять прихильники Республіканської партії (32%, у 2015 році – 12%). Водночас ставлення до господаря Кремля демократів, навпаки, погіршилося: нині йому симпатизують 10%, що на 5% менше, ніж у 2015 році.

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп звинуватив ЗМІ в тому, що публікації про зв’язки його адміністрації з Росією заважають налагодити стосунки між двома країнами. За словами Д.Трампа, йому було б легше дотримуватися жорсткого курсу щодо Росії, але він обрав шлях, який, на його думку, відповідає інтересам США. Д.Трамп вважає, що США варто підтримувати хороші відносини з Росією, тому що обидві країни мають ядерну зброю.

Українські Національні Новини

Новини Світу