ukenru
popri-pandemiyu-v-indiyi-znovu-vidkrili-tadzh-makhal

Попри пандемію: в Індії знову відкрили Тадж Махал

 • 15988 переглядiв

КИЇВ. 21 вересня. УНН. Індія знову відкрила свій знаменитий мавзолей-мечеть Тадж Махал, перші відвідувачі прибули у понеділок, у той час як влада країни повідомила про 86961 новий випадок зараження коронавірусом, передає УНН із посиланням на Reuters.

Так, повідомляється, що щоденна кількість відвідувачів монументу обмежена до 5000 осіб у порівнянні із середнім числом до 20 тисяч до пандемії. Квитки продаються тільки онлайн, у перший день відкриття їх було куплено менше 300.

Відвідувачам будуть вимірювати температуру, і вони повинні дотримуватися рекомендацій, щоб триматися на безпечній відстані один від одного.

"Ми дотримуємося всіх протоколів COVID-19", - повідомив суперінтендант Археологічної служби Індії, яка займається Тадж Махалом, Васант Сварнкар.

У той же час, за даними агентства, кількість заражених коронавірусом в Індії становить 5,49 мільйонів чоловік, відстаючи тільки від Сполучених Штатів із 6,79 мільйонами заражених.

За даними міністерства охорони здоров'я, кількість померлих через коронавірусну хворобу наразі складає 87882 особи, що на 1130 осіб більше, ніж у попередній день.

Як повідомляв УНН, влада деяких штатів Індії дозволила з 21 вересня після більш п'ятимісячного закриття відкрити роботу шкіл, незважаючи на те, що кількість нових хворих COVID-19 у країні зростає.

Українські Національні Новини

Здоров'я