ukenru
ponad-60-ukrayinskikh-pidlitkiv-mozhut-opinitisya-v-rukakh-torgovtsiv-lyudmi-oon

Понад 60% українських підлітків можуть опинитися в руках торговців людьми - ООН

 • 13702 переглядiв

КИЇВ. 24 квітня. УНН. Більше 60 відсотків українських підлітків в силу своєї довірливості можуть виявитися в руках торговців людьми. Про це повідомляє ООН з посиланням на дані опитування, яке було проведене під їхньою егідою, передає УНН.

В ході недавнього опитування, проведеного під егідою ООН, було встановлено, що близько 66 відсотків українських підлітків і молодих людей у віці від 13 до 20 років готові погодитися на ті чи інші пропозиції, в результаті яких вони можуть стати жертвою торгівлі людьми.

Автори нового дослідження уточнюють, що мова йде про підлітків і молодих людей з уразливих категорій населення - з неблагополучних сімей, з числа тих, хто ніде не вчиться і не працює і тд.

Торгівля людьми процвітає в усіх країнах і в самих різних формах. Сотні тисяч людей, у всьому світі стають жертвами торговців контрабандистів. Їх продають з метою сексуальної чи трудової експлуатації, для участі в злочинній діяльності, для жебракування або навіть з метою торгівлі органами.

Злочинці експлуатують самих довірливих і беззахисних: дітей і підлітків. Згідно з доповіддю ООН, діти складають 30 відсотків усіх постраждалих від рук торговців "живим товаром".

Як повідомляв УНН, в Грузії затримали громадянку України з підозрою в торгівлі дітьми .

Українські Національні Новини

Кримінал та НП