ukenru
ponad-14-tisyach-vstupnikiv-na-pravnichi-spetsialnosti-proyshli-zno-v-magistraturu

Понад 14 тисяч вступників на правничі спеціальності пройшли ЗНО в магістратуру

 • 8064 переглядiв

КИЇВ. 4 липня. УНН. Понад 14 тисяч вступників на правничі спеціальності пройшли єдине вступне фахове випробування. Про це повідомляє УНН із посиланням на прес-службу Українського центру оцінювання якості освіти.

"За оперативною інформацією регіональних центрів оцінювання якості освіти, участь в єдиному фаховому вступному випробуванні взяли 14 259 осіб, що становить 87,6 % від загальної кількості зареєстрованих", - йдеться в повідомленні.

При цьому, 12 учасників не допустили до пунктів тестування: один учасник через відсутність одного з обов’язкових документів, 11 – через запізнення.

У центрі вказали, що особи, які не змогли взяти участь в основній сесії єдиного вступного іспиту через причини, які не залежали від їхніх дій і волі, можуть зареєструватися для участі у додатковій сесії.

"Для цього необхідно упродовж 3 календарних днів (з урахуванням дня проведення тестування) подати до регіонального центру документ, що підтверджує причину неучасті в основній сесії, та відповідну заяву", - повідомили в УЦОЯО.

Нагадаємо, 2 липня відбувся єдиний вступний іспит з іноземної мови. Його пройшли 55 186 вступників.

Українські Національні Новини

Суспільство