ponad-117-tysiach-dozvoliv-ukraintsi-otrymaly-cherez-yedynyi-reiestr-zbroi-mvs

Понад 117 тисяч дозволів українці отримали через Єдиний реєстр зброї — МВС

 • 14597 переглядiв

За п’ять місяців роботи Єдиного реєстру зброї українці подали понад 128 тис. заяв на отримання різних видів дозволів на зброю. Про це повідомила Національна поліція України, передає УНН.

Особливу увагу приділяємо питанню облікованої та зареєстрованої вогнепальної зброї. Вдячні громадянам, які активно декларують та реєструють свою вогнепальну зброю у Єдиному реєстрі зброї

- повідомили у Нацполіції.

За даними відомства, за неповні п’ять місяців роботи Єдиного реєстру зброї українці подали понад 128 тис. заяв на отримання різних видів дозволів на зброю. Поліцейські прийняли майже 117 тис. рішень про надання відповідних дозволів. До того ж в Єдиному вікні громадянина авторизувалися понад 42,5 тис. користувачів.

Повідомляється, що українці регулярно звертаються до контакт-центру із питаннями щодо отримання послуг в Єдиному реєстрі зброї або для вирішення проблемних ситуацій.

Нагадаємо

23 червня цього року в Україні почав роботу Єдиний реєстр зброї. Він був створений, аби посилити контроль за обігом вогнепальної зброї в Україні, й при цьому спростити процес її оформлення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єдиний реєстр зброї має з'явитися в "Дії" до листопада 2023 року

Анастасія Рябоконь

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    На Донеччині затримали російських торговців зброєю

     • 12205 переглядiв

    У Львові хочуть реставрувати собор Святого Юра за понад 30 млн грн

     • 12723 переглядiв

    В Одесі пролунали вибухи - ЗМІ

     • 9638 переглядiв