ponad-100-mobilizovanikh-rosiyan-vidmovlyayutsya-vikonuvati-nakazi-komanduvannya-genshtab

Понад 100 мобілізованих росіян відмовляються виконувати накази командирів – Генштаб

 • 113844 переглядiв

КИЇВ. 11 жовтня. УНН. Понад 100 мобілізованих росіян відмовляються виконувати будь-які накази командування, а також залишати казарму через недотримання санітарних норм, неналежне харчування й відсутність нормальних умов для проживання. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, передає УНН.

Цитата

"В росії продовжуються бунти серед мобілізованих. Так, за наявною інформацією, на одному з навчальних полігонів східного військового округу через низький рівень забезпечення, недотримання санітарних норм, неналежне харчування та відсутність нормальних умов для проживання понад сто мобілізованих відмовляються виконувати будь-які накази командування та залишати казарму", - ідеться у повідомленні.

Додамо

У Генштабі зазначили, що мобілізація та перекидання противником резервів не дають можливості здолати супротив українських захисників.

Нагадаємо

Раніше повідомляли, що мобілізовані в росії мають купувати за власний кошт екіпірування. В одному з військових училищ форму отримали не більше половини мобілізованих. Залишається проблемним питання забезпечення мобілізованих шоломами та бронежилетами.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    ЗСУ відбили шість атак росіян та уразили п'ять ворожих ППО

     • 101739 переглядiв

    Зросло споживання: у Києві та області почали вимикати світло

     • 290155 переглядiв

    Україна повернула з російського полону 32 військових

     • 154273 переглядiв