ukenru
pomerla-vidoma-aktrisa-blum

Померла відома актриса Блум

 • 21680 переглядiв

КИЇВ. 11 січня. УНН. Американська актриса Верна Блум, що здобула популярність завдяки фільму "Звіринець" (Animal house, 1978), померла в місті Бар-Харбор (штат Мен) на 81-му році життя. Про це в четвер повідомив журнал Variety з посиланням на членів сім'ї, передає УНН.

Згідно з його інформацією, актриса тривалий час страждала від деменції. У неї залишилися чоловік, з яким вона прожила в шлюбі 49 років, і син.

Довідка УНН: Блум народилася у 1938 році в США. На початку своєї кар'єри вона грала в різних театрах, а в 1969 році дебютувала у фільмі "Холодним поглядом" (Medium cool). Актриса завжди мріяла зіграти з Френком Сінатрою, і її мрія збулася в картині "Контракт на Черрі-стріт" (Contract on Cherry Street, 1977). Блум вдалося попрацювати з такими діячами кіно, як Мартін Скорсезе і Клінт Іствуд.

Нагадаємо, триразовий володар премії "Оскар" американський звукорежисер Грегг Рудлофф помер на 64-му році життя. Він працював над більш ніж 150 фільмами, серед яких: "Матриця", "Шалений Макс" та "Снайпер".

Українські Національні Новини

Новини Світу