ukenru
polska-politsiya-pishla-na-nespodivaniy-krok-dlya-uniknennya-blokadi-kordonu-dlya-ukrayinskikh-vantazhivok-zmi

Польська поліція пішла на "несподіваний крок" для уникнення блокади кордону для українських вантажівок - ЗМІ

 • 835456 переглядiв

КИЇВ. 11 листопада. УНН. Польська поліція пішла на "несподіваний крок" - почала допомагати українським вантажівкам уникнути протесту польських перевізників. Про це у п'ятницю, 10 листопада, повідомило RMF24, пише УНН

Деталі

"Поліція переправляє українські вантажівки через кордон у "Корчовій", щоб уникнути протесту польських перевізників", - ідеться у повідомленні.

Лідер страйку каже, що його організатори вже пішли на поступки і пустили п'ять вантажівок на годину замість однієї. Але їх не попередили заздалегідь про таке втручання поліції, що робить акцію неефективною, зазначив Томаш Борковський, член комітету захисту перевізників і транспортних роботодавців і голова страйку в "Корчові".

Нагадаємо

З 6 листопада рух на українсько-польському кордоні залишається ускладненим на трьох напрямках через страйк польських перевізників. З українського боку це напрямки пунктів пропуску "Ягодин", "Краківець" та "Рава-Руська".

За даними ДПСУ, на ранок 11 листопада блокування руху перевізниками на польсько-українському кордоні продовжується, унаслідок чого почали збільшуватися черги. Зокрема станом на ранок 11 листопада близько 2500 автівок перебувають в очікуванні, щоб перетнути кордон. 

Українські Національні Новини

Економіка