ukenru
polscha-z-pochatku-roku-povernula-ukrayini-sim-inozemtsiv

Польща з початку року повернула Україні сім іноземців

 • 10393 переглядiв

КИЇВ. 9 січня. УНН. Польськими прикордонниками був затриманий 35-річний громадянин Іраку після того, як спробував нелегально перетнути кордон з боку України. Минулого тижня подібним чином на кордоні було затримано п'ятьох його співвітчизників і одного громадянина Марокко. Всі вони були передані Україні, пише УНН з посиланням на Польське радіо.

"У перший тиждень 2019 року п'ять іракських громадян і марокканець були затримані польськими прикордонниками. Всі вони були передані українській владі", - пише видання.

Більш того, у вівторок видання повідомило, що на кордоні був затриманий 35-річний громадянин Іраку. Він повідомив, що після прибуття літаком з Туреччини до Києва він найняв таксі, яке доставило його в район, що межує з Польщею.

З собою у чоловіка було 700 доларів США, яких, на його думку, повинно було вистачити для покриття витрат на дорогу до Лондона.

Чоловік також був переданий українським прикордонникам, повідомляє видання.

Як повідомляв УНН, 4 січня на польсько-українському прикордонному переході в Дорогуську затримано українця, який хотів вивезти з України артилерійську систему.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП