polscha-ta-slovachchina-lobiyuvatimut-chlenstvo-ukrayini-v-yes-andzhey-duda

Польща та Словаччина лобіюватимуть членство України в ЄС – Дуда

 • 135597 переглядiв

КИЇВ. 11 травня. УНН. Президенти Польщі та Словаччини планують провести низку зустрічей з лідерами країн Західної Європи для лобіювання членства України в ЄС. Про це повідомляється на офіційному сайті лідера Польщі Анджея Дуди, передає УНН.

Цитата

"Я прийняв пропозицію президентки Зузани Чапутової провести своєрідну лобістську місію щодо України серед наших колег у країнах ЄС, особливо там, де є сумніви, чи має Україна швидко отримати цей статус. Ми не сумніваємося, що вона отримає цей статус якомога швидше", – зазначив Анджей Дуда.

Крім того, президент Польщі повідомив, що на майбутньому саміті НАТО в Мадриді вони також намагатимуться переконати про необхідність посилити присутність Альянсу на східному фланзі.

Нагадаємо

Україна та Польща домовились про покращення логістичних можливостей на кордоні. Як заявив міністр інфраструктури України Олександр Кубраков після переговорів, які відбулися на кордоні з Польщею, між ним та його польським колегою Анджеєм Адамчиком, країни домовилися про створення спільного підприємства для активізації залізничних перевезень.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    The Washington Post відкриє офіс в Україні

     • 132078 переглядiв