polscha-skasuvala-sproscheniy-dostup-do-rinku-pratsi-dlya-rosiyan

Польща скасувала спрощений доступ до ринку праці для росіян

 • 234588 переглядiв

КИЇВ. 28 жовтня. УНН. Польща скасувала спрощений доступ до ринку праці для громадян рф у зв'язку з розв'язаною росією війною в Україні та зростаючим міграційним ризиком з країни. Про це заявила міністр сім'ї та соціальної політики Польщі Марлена Малонг, пише УНН з посиланням на Gazeta Prawna.

Цитата

"В умовах нападу росії на Україну та зростання міграційного ризику з росії ми вирішили скасувати спрощення доступу росіян до польського ринку праці. Якщо підприємці хочуть найняти російських громадян на основі дозволу на роботу, вони більше не звільняються від перевірки ринку праці", - заявила вона.

Деталі

Міністр також повідомила, що росіяни, які до цього рішення легально працювали у Польщі, можуть працювати поки триває термін дії їх дозволу на працю чи декларації.

Водночас міністерство праці та соціальної політики повідомило, що рф вилучили з процедури декларування, яка дозволяє стати легальним працівником у країні протягом семи днів. Тепер послугою можуть скористатися лише громадяни Вірменії, білорусі, Грузії, Молдови та України.

Нагадаємо

У середу, 26 жовтня, сенат Польщі визнав російську владу терористичним режимом, резолюцію з цього питання підтримали всі присутні в залі сенатори.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Польща скасувала спрощений доступ до ринку праці для росіян

     • 234588 переглядiв