ukenru
polscha-pidtverdila-vidnovlennya-oformlennya-avtivok-na-pp-medika

Польща підтвердила відновлення оформлення автівок на ПП “Медика”

 • 25018 переглядiв

КИЇВ. 16 червня. УНН. У вівторок, 16 червня, у пункті пропуску “Шегині — Медика” відновлено прикордонне оформлення легкових і вантажних автомобілів. Огляд пішоходів і санітарні перевірки тривають, передає УНН з посиланням на посольство Польщі в Україні.

“Опівночі в ніч з 15 на 16 червня у пункті пропуску ”Шегині-Медика“ на польсько-українському кордоні відновлено рух автотранспорту для легкових і вантажних автомобілів (не стосується пасажирських автобусів і пасажирських поїздів). Тривають пропуск пішоходів і санітарний контроль. Перевірки також проводяться на прикордонному переході в „Корчова“ (пасажирські і вантажні перевезення) ”, - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що це рішення було ухвалено відповідно до постанови Міністерства внутрішніх справ і адміністрації Польщі від 15 червня.

Як повідомляв УНН, сьогодні вночі було відновлено рух автотранспорту через прикордонний пункт пропуску “Шегині — Медика”.

Нагадаємо, на вихідних в черзі в сторону Польщі на “Шегинях”, що до цього працював як піший ПП, застрягли близько 400 осіб.

Українські Національні Новини

Політика