polovina-vtrat-zhivoyi-sili-okupantiv-zavdyaki-krizi-yikh-meditsini

Половина втрат живої сили окупантів - "завдяки" кризі їх медицини

 • 367554 переглядiв

КИЇВ. 10 липня. УНН. російська бойова медицина не справляється з надмірною кількістю поранених. Повільна евакуація, застаріле оснащення та брак кваліфікованого персоналу для рядового особового складу "забезпечує" до половини кількості втрат окупантів. Про це йдеться в черговому звіті на основі розвідданих Міноборони Великої Британії, передає УНН

Деталі

росія майже напевно бореться з кризою бойового медичного забезпечення після того, як зазнає в середньому близько 400 втрат на день впродовж 17 місяців

Приплив військових втрат, ймовірно, підірвав нормальне надання деяких російських цивільних медичних послуг, особливо в прикордонних регіонах поблизу України. Цілком ймовірно, що багато спеціалізованих військових госпіталів зарезервовані для офіцерських поранених.

Як стверджує керівник підрозділу бойової медицини компанії "Калашников", цілком ймовірно, що до 50 відсотків російських бойових втрат можна було б запобігти, надавши належну першу медичну допомогу.

Дуже повільна евакуація поранених у поєднанні з неналежним використанням грубого російського бойового джгута, що перебуває на озброєнні, є основною причиною смертей і ампутацій, яким можна було б запобігти.

Доповнення

За минулий тиждень захисниками України було ліквідовано 4380 окупантів та знищено 631 одиниця озброєння та військової техніки ворога.

Втрати російських окупантів з початку повномасштабного вторгнення рф в Україну сягнули вже близько 234 480 осіб, 4085 танків та сотні одиниць військової техніки, повідомили у Генеральному штабі ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сили оборони на півдні звільнили вже 169 кв. км, просування за тиждень понад кілометр - речник Генштабу

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Китай запустив у космос новий тестовий супутник

     • 376451 переглядiв