ukenru
politsiya-znayshla-vibukhoviy-pristriy-i-poslannya-z-zagrozoyu-ministru-bezpeki-argentini

Поліція знайшла вибуховий пристрій і послання з загрозою міністру безпеки Аргентини

 • 10071 переглядiв

КИЇВ. 17 січня. УНН. Аргентинська поліція знайшла коробку з саморобним вибуховим пристроєм і посланням із погрозами, адресованими міністру безпеки республіки Патрісії Буллріч та федеральному судді Клаудіо Бонадіо. Про це повідомляє УНН з посиланням на Twitter-акаунт міністра.

“Загроза бомба не підірве нашу відданість боротьбі з незаконним обігом наркотиків, мафією і тими, хто намагається перешкодити роботі демократичних інститутів”, — написала міністр у вівторок у своєму мікроблозі.

Міністр також опублікувала фотографії, на яких видно металева пластинка з зверненим до неї вимогою звільнити затриманих за безлади під час акції протесту перед будівлею Конгресу в грудні. Крім того, на знімках видно картонна коробка, всередині якої знаходиться саморобний вибуховий пристрій.

Вибухівка була знайдена на вулиці в населеному пункті Вілья-Бош, розташованому поблизу аргентинської столиці.

Як раніше повідомляло УНН, жительку Техасу Джулію Пуфф звинувачують у відправленні вибухових пристроїв колишньому президентові США Бараку Обамі та ряду посадових осіб у жовтні 2016 року. Згідно з експертизою, бомба, яку надіслали губернатору штату Техас Грегору Ебботу при детонації могла б викликати серйозні опіки чи навіть смерть. Губернатора врятувало те, що “він не відкрив пакет так, як було задумано зловмисником”.

Українські Національні Новини

Новини Світу