ukenru
politsiya-zatrimala-zlovmisnikiv-scho-vidpravlyali-divchat-dlya-seks-roboti-v-rosiyu

Поліція затримала зловмисників, що відправляли дівчат для секс-роботи в Росію

 • 10379 переглядiв

КИЇВ. 13 березня. УНН. На Луганщині викрито схему торгівлі людьми та переміщення їх до Російської Федерації з метою сексуальної експлуатації. Про це УНН повідомили у прес-службі прокуратури Луганської області.

Прокуратура Луганської області розслідує обставини вербування та незаконного переміщення двох осіб до РФ для сексуальної експлуатації.

Встановлено, що двоє мешканців Луганської області розпочали пошук та вербування на території області осіб жіночої статі з метою їх подальшої сексуальної експлуатації у Російській Федерації.

Один із злочинців зустрівся із двома дівчатами, одна з яких є неповнолітньою, та запропонував роботу, пов’язану із наданням послуг сексуального характеру за грошову винагороду на території Російської Федерації.

Другий учасник незаконної схеми автобусом здійснив переміщення вказаних осіб. Проте їх викрили правоохоронці.

Наразі вказаних осіб затримано та повідомлено про підозру у торгівлі людьми, вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Довідково: санкція інкримінованої ч.2 ст.149 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від п'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна або без такої.

Як повідомляв УНН, торговця людьми затримали в аеропорту "Одеса".

Українські Національні Новини

Кримінал та НП