ukenru
politsiya-vikrila-kanal-zbutu-narkotikiv-zlodiyam-u-zakoni

Поліція викрила канал збуту наркотиків "злодіям у законі"

 • 10437 переглядiв

КИЇВ. 21 січня. УНН. Працівники Департаменту внутрішньої безпеки НПУ та підрозділів поліції Сумської області викрили групу осіб, яка займалася збутом наркотиків на території Сумщини та обласного центру, "постійними клієнтами" цієї групи були, зокрема, лідери кримінальних угруповань. Про це повідомляє УНН з посиланням на відділ комунікації ГУ НП в області.

"Організатором групи виявився 36-річний мешканець Сум, якого у 2014 році було викрито в організації збуту психотропної речовини "амфетамін". Він був затриманий, однак суд обрав йому запобіжний захід, не пов'язаний з триманням під вартою. Опинившись на волі, зловмисник налагодив канал постачання до Сумщини метадону та мережу його розповсюдження. До складу злочинної групи входив ще один 36-річний співорганізатор та четверо дилерів – місцеві мешканці, віком від 28 до 35 років", - повідомляє прес-служба відомства.

Правоохоронці встановили, що "постійними клієнтами" цієї групи є і лідери кримінальних угруповань: так звані "смотрящі" та "злодії в законі". Також свій "товар" дилери постачали й ув’язненим через поштові зв’язки.

Трьох учасників злочинної групи затримано на підставі ст.208 КПК України та оголошено підозру за ч.3 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України.

Готується подання до суду про взяття підозрюваних під варту. Тривають слідчі дії, направленні на встановлення та притягнення до відповідальності усіх членів наркоугруповання.

Раніше УНН повідомляв, що літнє подружжя збувало наркотики у Львові. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП