ukenru
politsiya-vidkrila-sche-odne-kriminalne-provadzhennya-cherez-obshuki-v-krimu

Поліція відкрила ще одне кримінальне провадження через обшуки в Криму

 • 6976 переглядiв

КИЇВ. 27 березня. УНН. Національна поліція відкрила ще одне кримінальне провадження у зв'язку з проведенням російськими силовиками обшуків в Криму та затриманням потерпілих. Про це повідомили у прес-службі Нацполіції за матеріалами слідчого відділу поліції в АР Крим та м. Севастополі, передає УНН.

“Після незаконного проникнення представників незаконно створених правоохоронних органів Російської Федерації на тимчасово окупованій території АР Крим до житла та проведення в них обшуку, здійснюється незаконне затримання потерпілих. За вказаним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 146-1 Насильницьке зникнення КК України. Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі”, - йдеться у повідомленні.

За даними поліції, сьогодні, 27 березня представники незаконно створених правоохоронних органів Російської Федерації на тимчасово окупованій території АР Крим незаконно проводили обшуки в кримських татар, які проживають у с. Строгоновка та с. Каменка Сімферопольского району АР Крим.

За інформацією правоохоронців, обшуки проводилися у 27 громадян у зв’язку з їхньою причетністю до однієї з релігійних організацій.

Як повідомляв УНН, поліція відкрила кримінальне провадження через обшуки в Криму.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП