ukenru
politsiya-vidkrila-provadzhennya-cherez-rozpovsyudzhennya-rolika-pro-dtp-iz-zelenskim

Поліція відкрила провадження через розповсюдження ролика про ДТП із Зеленським

 • 19040 переглядiв

КИЇВ. 11 квітня. УНН. Національною поліцією виявлено факти розповсюдження відеоролика, в якому одного з кандидатів на посаду президента України - Володимира Зеленського - нібито збиває вантажівка. За даним фактом відкрито кримінальне провадження, передає УНН із посиланням на повідомлення Нацполіції у Facebook.

"За результатами моніторингу соціальних мереж, Національною поліцією виявлено факти розповсюдження відеоролика, в якому одного з кандидатів на посаду президента України нібито збиває вантажівка", - йдеться у повідомленні.

У Нацполіції відзначили, що наразі триває перевірка, в рамках якої поліція з’ясовує обставини появи цього відео та осіб, причетних до його замовлення, виготовлення та розповсюдження. Також готується офіційний запит до представників адміністрації соцмереж, які поширили це відео, – з метою його видалення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція відкрила 254 провадження щодо порушень виборчого процесу

Зважаючи на вищевикладене, за даним фактом Головним слідчим управлінням Нацполіції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 346 Кримінального кодексу України – погроза або насильство щодо державного чи громадського діяча.

Додамо, що відео було оприлюднено на Telegram-каналі "Європейське майбутнє України". Додамо, що посилання на сайт, який веде до вищевказаного Telegram-каналу, було розміщено на офіційній сторінці чинного Президента України Петра Порошенка у Facebook.

Українські Національні Новини

Політика