ukenru
politsiya-vidkrila-kriminalne-provadzhennya-za-faktom-otruyennya-doshkilnyat-na-lvivschini

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом отруєння дошкільнят на Львівщині

 • 9310 переглядiв

КИЇВ. 22 травня. УНН. Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом отруєння 6 вихованців дитячого садка у місті Сокаль Львівської області. Про це повідомляє Відділ комунікації ГУНП у Львівській області, передає УНН.

"21 травня у Сокальське відділення поліції надійшло повідомлення про те, що у інфекційне відділення місцевої лікарні у період від 16 до 21 травня з діагнозом "гострий гастроентероколіт" були госпіталізовані шестеро дітей (два хлопчики та чотири дівчинки) віком 6 - 7 років, вихованці однієї з місцевих дошкільних установ", - йдеться у повідомленні.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.325 (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – штраф або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

Проводиться досудове розслідування, призначено ряд експертиз, правоохоронці встановлюють обставини події.

Нагадаємо, у Сокальському районі на Львівщині п’ятеро дітей з одного дитячого садочка потрапили у лікарню з отруєнням.

Як повідомляв УНН, сьогодні після повідомлення про розпилення газу в харківській школі місцева влада повідомила про звернення школярів до медиків зі скаргами на слабкість та утруднене дихання, в обласну дитячу лікарню госпіталізовано 15 дітей.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП