politsiya-sklala-15-protokoliv-iz-pochatku-observatsiyi-u-novikh-sanzharakh

Поліція склала 15 протоколів із початку обсервації у Нових Санжарах

 • 15385 переглядiв

КИЇВ. 25 лютого. УНН. З 20 лютого, коли у Нових Санжарах було розміщено евакуйованих із Китаю українців, правоохоронцями було складено 15 адміністративних протоколів на мешканців селища. Про це на брифінгу у Нових Санжарах сказав радник міністра внутрішніх справ України Іван Варченко, передає кореспондент УНН.

"Національна поліція спрямована зараз на те, щоб формувати правову свідомість на території в тому числі селища Нові Санжари. Співробітники Національної поліції і вдень, і вночі здійснюють свою роботу, і впродовж всього часу, поки тут відбувається обсервація, складено 15 адміністративних протоколів. З них, на жаль, цілих 4 – за перебування у нетверезому стані за кермом", - сказав Варченко.

Він висловив думку, що до подій 20 лютого "для людей було звичним сідати за кермо в нетверезому стані, цієї звички новосанжарці, як і мешканці Полтавської області, будуть поступово, але швидко позбуватись".

"Національна поліція здійснює свою роботу. Те саме стосується нетверезого стану в громадських місцях – теж два протоколи за цією адміністративною статтею", - зазначив радник міністра.

Як повідомлялося в УНН, 22 лютого Октябрський районний суд Полтави застосував до чоловіка, який підозрюється у спробі наїзду на співробітників Нацгвардії під час сутичок у Нових Санжарах, де 20 лютого протестували проти розміщення евакуйованих з Китаю громадян, нічний домашній арешт.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    На Волині засудили учасників наркоугруповання

     • 9397 переглядiв

    Сутички у Нових Санжарах: ще п'ять осіб отримали підозри

     • 57464 переглядiв