ukenru
politsiya-rozshukuye-matir-nemovlya-yakogo-znayshli-u-mikolayivskiy-oblasti

Поліція розшукує матір немовля, якого знайшли у Миколаївській області

 • 9276 переглядiв

КИЇВ. 21 вересня. УНН. Поліція розшукує людину, яка залишила у небезпеці новонародженого хлопчика у Миколаївській області. Через це відкрили кримінальне провадження. Про це повідомили у відділі комунікації обласної поліції, передає УНН.

"За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 135 КК України "Залишення в небезпеці", що карається обмеженням волі на строк до трьох років або позбавленням волі на той самий строк", - йдеться в повідомленні.

14 вересня близько 22:00 з медичного закладу до поліції надійшло повідомлення про те, що біля пологового відділення невідомий залишив у картонній коробці новонароджену дитину, загорнену в рушник та наволочку. Під час огляду немовляти лікарі дійшли до висновку, що хлопчику від народження 12-15 годин. На його тілі виявили тілесні ушкодження.

Нині призначено проведення експертиз. За їх результатами можлива додаткова кваліфікація події. Також правоохоронці розшукують жінку, яка народила хлопчика. Слідчі дії тривають.

Нагадаємо, У Миколаївській області на території акушерського відділення Первомайської центральної міської багатопрофільної лікарні знайшли картонну коробку з новонародженою дитиною. На тілі хлопчика були садни, синці та подряпини. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП