ukenru
politsiya-rozpochala-rozsliduvannya-dtp-za-uchastyu-nardepa-v-kiyevi

Поліція розпочала розслідування ДТП за участю нардепа в Києві

 • 7438 переглядiв

КИЇВ. 15 червня. УНН. Поліція розпочала розслідування ДТП за участю народного депутата України, яка сталася у середу ввечері на площі Перемоги в столиці. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва, передає УНН.

У поліції розповіли, що ДТП сталася 14 червня близько 22:00 у Києві на площі Перемоги. Внаслідок зіткнення автомобіля Skoda із трамваєм, водій легковика отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували до лікарні.

Наразі, за даними поліції, нардеп перебуває у медичному закладі на стаціонарному лікувані. Інших потерпілих немає. Транспортні засоби отримали механічні ушкодження.

Зібрані відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчим управлінням ГУНП у м.Києві відкрито кримінальне провадження за ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

У рамках досудового розслідування правоохоронці встановлюватимуть усі обставини та причини ДТП.

Нагадаємо, напередодні ввечері на площі Перемоги в Києві автомобіль Skoda врізався в трамвай №8. Згодом стало відомо, що автомобіль не надав перевагу трамваю та скоїв наїзд. За попередніми даними, за кермом автівки був нардеп з фракції БПП Олег Барна. Від удару трамвай зійшов із рейок. На час зіткнення пасажирів у ньому не було.

Як повідомляв УНН, наразі стан О.Барни стабільний.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП